Hjertelig velkommen

 
Det er tankevækkende, hvor stor betydning vores tanker og selvsnak har på vores krop, energi, sundhed, gener og celler. Lige så tankevækkende er det, hvordan vi med små ændringer i vores tankemønstre, justeringer af uvaner og hæmmende overbevisninger kan påvirke og udvikle os på alle niveauer.”

Mit navn er Mette Marie Nielsen. Jeg har virksomheden MMN Advice – Strategi & Balance, hvor jeg har specialiseret mig i at arbejde med strategisk og holistisk afklaring med det overordnede mål at skabe mere balance, bevidsthed, glæde og bæredygtighed i mit eget liv, hos andre og i verden.

Min vision: Det handler om bevidsthed, balance og bæredygtige resultater.

Min mission: At skabe bevidsthed, retning og balance, så vi lever i overensstemmelse med vores sande værdier, ønsker og visioner og dermed opnår bæredygtige resultater privat og professionelt.

Mine målgrupper er private kunder; unge mennesker, kvinder, par og familier.

Jeg tilbyder også hjælp til selvhjælp til virksomheder, selvstændige og iværksættere. Afklaring om formål, strategi, visioner og værdier. Coaching, rådgivning, historiefortælling og hands-on kommunikationsydelser – læs mere under menupunktet “Kommunikation & Rådgivning”.

Fokusområder:
– Personlig coaching/bevidsthed, indsigter og afklaring
– Empowerment – selvindsigt, selvværd og nærvær
– Mental og fysisk balance og velvære – Sundhed i krop, sind og sjæl
– Stresshåndtering og -forebyggelse
– Strategi- og værdiafklaring
– Ledelses- og organisationsudvikling
– Executive Business Coaching og team coaching
– Kommunikationsrådgivning og hands-on kommunikation

Skræddersyede individuelle forløb, workshops, foredrag og retreats. Læs mere om mine ydelser under menupunkterne her på min hjemmeside.

Temaer kan være strategi- og værdiafklaring, stress forebyggelse/håndtering, work-life-balance, øget selvindsigt, afklaring omkring livsmål og værdier, udvikling af særlige kompetencer/talenter, styrkelse af selvværd, mere nærvær, glæde og harmoni i hverdagen, fysisk og mental sundhed . . . eller det, som den enkelte virksomhed og private klient har brug for og ønsker at arbejde med.

Jeg glæder mig til at møde dig, lytte, spørge, guide og støtte dig og/eller din virksomhed.

Hjerteligst

Mette Marie
e1e2e3
mobil +45 22 96 16 90

 

 

 

MMN-Advice-lotus