Life Coaching

Hvad er Life coaching hos mig?

Alle mennesker møder modgang og kriser i livet.

Store og små – smertefulde og mindre betydningsfulde.

Det er ikke så meget, hvad der rammer os i livet, der er interessant. Det interessante er, hvordan vi håndterer kriser og modgang og kommer videre. Klogere, stærkere og med større livslyst, styrket selvværd og visdom.

Som person er jeg målrettet og vedholdende. Jeg har den overbevisning, at alt er muligt, hvis vi brænder nok for det. At hver dag er en ny begyndelse, og at vi selv har ansvar for, hvordan vores liv skal være.

Vi skal turde at stå frem, som dem vi er
Det handler om selvindsigt og selvværd. At tro på, at vi opnår det, vi fokuserer på, og får det, vi sender ud, uanset om det er positivt eller negativt.
Life Coaching

Prøv at stille dig selv et eller alle følgende spørgsmål:

♥ Hvem er jeg?

♥ Hvad er min livsstrategi/mit livsformål?

♥ Hvad lever jeg for?

♥ Hvordan ønsker jeg at leve mit liv?

♥ Hvorfor ønsker jeg at leve mit liv?

♥ Hvad vil der ske, hvis jeg følger mit hjerte og er tro mod mig selv?

♥ Hvordan vil verden være, hvis vi alle er tro mod os selv, følger vores hjerter og bliver autentiske over for os selv og andre?

Empowerment
Det er aldrig for sent at ændre sine mønstre og overbevisninger. Coaching hos mig handler om at guide og støtte dig med at finde og frigøre dit sande potentiale, at finde ind til din essens/sjæl, så du bliver i stand til at leve det liv, du virkelig ønsker. Opnå dine inderste mål. At forbedre dine præstationer og styrke dit selvværd, din livsglæde, viljestyrke og handlekraft.

Coaching hos mig er et regelmæssigt og løbende samarbejde/et partnerskab – hvor mit fokus er at guide/coache dig til at afklare og opnå de drømme, mål og resultater, du ønsker i dit liv.

Med mig som din coach-partner får du styrket dit selvværd ved at tage ansvar, være nærværende, leve i nuet, sætte dig selv fri og elske den, du er. At finde ind til din essens/sjæl – dit sande jeg.

Sammen har vi udviklingssamtaler – effektive og motiverende dialoger med flere spændende værktøjer, som jeg bruger, så jeg på en nærværende, udviklende og behagelig måde får dig derhen, hvor du ønsker at være.

Gennem forløbet støtter og motiverer jeg dig til at gennemføre de nødvendige forandringer, der eventuelt skal til for at nå i mål med dine  drømme og ønsker og visioner for dit private og professionelle liv.

Du vil opleve en indre klarhed og motivation til at gøre det, der er rigtigt for dig.

Har du tænkt over, hvor meget den rigtige støtte og guidance kan hjælpe dig på vej i dit liv?

Kontakt mig for en uforpligtende snak om dig og dit liv.

Min coaching foregår hos mig på Frederiksberg. Ved long distance anvender jeg Skype, telefoncoaching eller facetime coaching.

Glæder mig til at møde dig, lytte, spørge, guide og støtte dig.

Hjerteligst

Mette Marie

mette@mmnadvice.dk
mobil 22961690.

Life Coaching