Kommunikation/Rådgivning

Kommunikation er et vigtigt ledelsesværktøj til udvikling af mennesker og organisationer.

Ledere bruger meget af deres tid på kommunikation. Kommunikationen bør derfor prioriteres højt i hverdagen, så den fremstår både klar og troværdig. Både når det gælder de overordnede mål, værdier og strategier, forandringsprocesser og de mere hands-on daglige kommunikationsopgaver.

God, åben og troværdig kommunikation sikrer den røde tråd og forståelsen af “the why” i og uden for organisationen.

Jeg hjælper med alle aspekter af kommunikationsarbejdet i virksomheder og organisationer.

Fra overordnede strategiske kommunikationsplaner til arbejdet med at vinkle og definere nøglebudskaber i nyheder, projektbeskrivelser, pressemeddelelser og kundekommunikation.

Bevidste og bedre ledere
Jeg rådgiver ledere og støtter organisationer gennem forandringer, strategi- og værdiafklaringsprocesser. Min ambition er at udvikle bevidste, kommunikerende ledere og medarbejderambassadører.

Jeg er uddannet på Journalisthøjskolen, certificeret strategisk kommunikationsrådgiver fra Teknologisk Institut og certificeret rådgiver i lederevalueringsværktøjet “Kommunikationsspejlet”. Et effektivt analyseværktøj, der dels giver et præcist overblik over, hvordan lederkommunikationen fungerer, dels med professionel sparring hjælper lederen til at sætte effektivt ind der, hvor det bør gøres.

Jeg har mere end 20 års erfaring med virksomhedskommunikation, leder-, medarbejder- og organisationsudvikling. Et miks af ledelsesrådgivning, CSR-, værdi- og brandkommunikation, projektledelse og facilitering samt de mere hands on journalistiske discipliner; research, skrive- og redigeringsarbejde til magasin- og kundeblade, online medier, sociale medier, tv-produktion, pressemeddelelser, spørgsmål/svar-beredskaber, møde og workshop facilitering samt relationsarbejde på tværs i virksomheden.

Som certificeret life- & business coach fra Manning Inspire er jeg godt rustet til at arbejde med udvikling af organisationer, mennesker og relationer.
Kommunication