Om mig

Mette Marie

Det facinerer mig at arbejde med mennesker, virksomheder og deres historier. Min mission er at sætte værdifulde aftryk i verden sammen med de mennesker og virksomheder, jeg samarbejder med.

Ideen bag MMN Advice blev grundlagt i 2014 udfra et ønske og en drøm om at skabe mere bevidsthed, balance og bæredygtige forandringer hos mennesker og i virksomheder, samfundet og verden.

Jeg kombinerer min kommunikationsfaglige baggrund med et holistisk livssyn, hvor jeg fokuserer på det hele menneske – sind, krop og sjæl. Min overbevisning er, at det hele hænger uløseligt sammen.

Tankernes kraft, intuition og loven om tiltrækning
Mine spirituelle forbilleder er Louise Hay, Deepak Chopar og Eckhart Tolle.

Jeg tror på tankernes kraft, intuition og loven om tiltrækning, og disse overbevisninger er vigtige i mit private og professionelle liv.

Personlig og professionel udvikling
Jeg arbejder med alle aspekter af personlig og professionel udvikling – fra overordnede strategiske afklaringer og planer til hands-on arbejdet med at vinkle og definere nøglebudskaber i nyheder og pressemeddelelser. Jeg rådgiver ledere og støtter organisationer gennem forandringer, strategi- og værdiafklaringsprocesser. Fokus er at skabe afklaring, indsigt, balance og bæredygtige resultater.

Jeg er uddannet på Journalisthøjskolen i Aarhus, certificeret strategisk kommunikationsrådgiver fra Teknologisk Institut, og certificeret rådgiver i lederevalueringsværktøjet “Kommunikationsspejlet”- et effektivt analyseværktøj, der dels giver et præcist overblik over, hvordan lederkommunikationen fungerer, dels med professionel sparring hjælper lederen til at sætte effektivt ind.

Jeg er desuden Certificeret Life & Business Coach fra Manning Inspire – et værdifuldt supplement til mine solide praktiske og faglige erfaringer inden for kommunikation og arbejdet med udvikling af organisationer, mennesker og relationer.

Ønsker du forandring, balance, glæde, selvværd, kærlighed og mere frihed i dit liv eller din virksomhed?

Min mission er at hjælpe andre med at skabe ønskede resultater i deres private og professionelle liv.

Det handler primært om at blive mere nærværende i vores hverdag, så vi mærker os selv, hvem vi er, og hvad vi virkelig ønsker os. Så vi finder vores egen vej i livet, og lever vores liv ud fra egne ønsker og behov.

Jeg guider og støtter den enkelte til at finde sin indre styrke, så han/hun kan stå ved sig selv, elske sig selv, som den hun/han er og derved udleve sit sande og fulde potentiale.

Vi arbejder med indre overbevisninger og forhindringer, der fastholder os i uhensigtsmæssige mønstre, tanker og selvsnak.

Mit coachprogram handler om at lytte og stille de rigtige spørgsmål, så jeg på en nærværende og behagelig måde guider dig derhen i dit liv, hvor du ønsker at være.

Jeg er en passioneret mentor og coach, som ser det unikke potentiale i ethvert menneske, enhver situation og organisation.

 

 

Kontakt mig:

e1e2e3
mobil +45 22961690

 

Mette Marie